Klantvraag

Het toevoegen van een e-learning cursus Kanban Foundation aan het opleidingsportfolio

De dienst

New way Learning Services heeft in nauwe samenwerking met de opdrachtgever de Kanban Foundation cursus in e-learning formaat ontwikkeld.

De uitkomst

Hiermee realiseerde Pink Elephant een interessante uitbreiding van het opleidingsportfolio.

Klantvraag

De afdeling Realisatiemanagement werkt onder hoge druk aan het vernieuwen van het opleidingsportfolio van diverse opleidingen op HBO niveau. Vanwege langdurig verlof van één van de realisatiemanagers dreigde de continue stroom van vernieuwing in het onderwijs te stagneren.

De dienst

New Way Learning Services kon snel de functie van realisatiemanager op interim basis overpakken en heeft in het team van realisatiemanagers gedurende vijf maanden de ontwikkelingsprojecten succesvol begeleid.

De uitkomst

De ontwikkeling van onderwijs voor de hoofdfase van de bachelor-opleiding Communication & Multimedia Design is volgens planning en budget verlopen tijdens de afwezigheid van de realisatiemanager. Deze kon na afloop van de interim-periode de projecten naadloos overpakken.

Klantvraag

De opleider De Politieke Dimensie wil naast klassikale cursussen en workshops ook e-learning aanbieden om zo aan te sluiten bij de behoefte van hun klanten. Zij missen de expertise in het maken van aantrekkelijke e-learning cursussen.

De dienst

New Way Learning Services heeft via een ontwerp in beeld gebracht hoe de e-learning cursus eruit kon zien. Daarnaast is het e–learning portaal van aNewSpring gekozen als meest passende oplossing. Vervolgens zijn templates met activerende werkvormen gebouwd en met content (tekst, beeld, voice-over) gevuld.

De uitkomst

Door een modulaire opzet van de cursus Politiek Meesterschap biedt De Politieke Dimensie deze op verschillende manieren aan: als e-learningcursus en in blended format met klassikale bijeenkomsten.